Reserveren

Reserveren

Hieronder leest u waar u rekening mee moet houden bij het reserveren van accommodatie, arrangementen en greenfees. Neem gerust contact met ons op als u naar aanleiding hiervan nog vragen hebt:

 

Reservering

Na uw reservering krijgt u van ons per e-mail een bevestiging – tevens factuur – en routebeschrijving toegestuurd. De eerste 30% van de reissom plus de reserveringskosten dient u binnen 10 dagen te voldoen. De overige 70% van de reissom moet uiterlijk 4 voor aanvang van uw vakantie zijn voldaan.

Bij reservering binnen 5 weken voor de aankomstdatum dient u binnen 10 dagen de gehele reissom te voldoen. Uiteraard dient de volledige reissom voor aankomst te zijn voldaan.

 

Greenfees

Voor reservering van losse greenfees of greenfee pakketten worden geen administratiekosten in rekening gebracht. Niet-leden van de Spaanse Golf Federatie moeten op sommige banen een toeslag op de greenfee betalen voor aanvullende verzekering. Deze toeslag kunt u ter plaatse aan de caddiemaster betalen.

 

Borg

De mogelijkheid bestaat dat u voor het gebruik van een accommodatie (behalve hotels) een borgsom dient te voldoen. U betaalt de borg ter plaatse na ontvangst van de sleutels. Bij normaal gebruik van de accommodatie en na inlevering van de sleutels ontvangt u dit bedrag weer terug bij vertrek.

 

Aankomst/vertrek

Tenzij anders vermeld bent u vrij in de keuze voor aankomst- en vertrekdagen. Als aankomst- en vertrektijden gelden voor alle accommodaties: aankomst na 15.00 uur, vertrek voor 10.00 uur. Eventueel afwijken van deze tijden kan alleen in overleg met de beheerder.