Autoverhuur

Autoverhuur

Als u met het vliegtuig reist, dan raden wij u aan een auto te huren. Het is de makkelijkste manier om van de luchthaven naar uw accommodatie te komen. En ook op uw vakantiebestemming kunt u dan gaan en staan waar u wilt.

Advies: reserveer bijtijds

Het is verstandig uw huurauto bijtijds te reserveren. Met name in het hoogseizoen kan het voorkomen dat er weinig auto’s beschikbaar zijn. Een autoverhuurmaatschappij waarmee wij goede ervaringen hebben is Goldcar. Deze maatschappij is op veel vliegvelden aanwezig en hun kantoor bevindt zich meestal direct in de aankomsthal.

Vignet / Tol:

Er zijn landen waar u rekening moet houden met extra kosten voor een autobaan vignet, zoals Portugal. Informeer voor u op reis gaat naar deze bijzonderheden. In een aantal landen zult u bij gebruik van autowegen rekening moeten houden met het betalen van tol.

Border crossing:

Verhuurbedrijven kunnen een verzekeringstoeslag in rekening brengen bij border crossing. Informeer daarom altijd naar de bijzondere voorwaarden die autoverhuurbedrijven hanteren. Als u bijv. reist op de luchthaven van Faro (Portugal) maar uw bestemming is in Spanje zult u rekening moeten houden met een cross border toeslag. Deze toeslag kunt u uitsluitend ter plaatse betalen.